Van Harten | Programma
19080
page,page-id-19080,page-child,parent-pageid-21548,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.1,menu-animation-underline,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Programma

Workshops, demonstraties, presentaties, doorlopende activiteiten. Van Harten bied je niet alleen ontmoetingen en gezelligheid maar ook concrete nieuwe ideeën en inspiratie. Daarom hebben we voor alle duidelijkheid (voor jullie maar toch ook voor onszelf) een dagprogramma gemaakt met uitleg en tijden.

Omdat wij bruisen van de creatieve ideeën kan het zomaar zijn dat er nog extra programmaonderdelen bijkomen.
Houd deze pagina daarom zeker in de gaten!

hart-doorlopende-activiteit

Moodboard maken

Onder begeleiding van een ervaringsdeskundige ga je aan de slag met je eigen moodboard.

Hoe gaat jouw grote dag eruit zien? Welke kleuren en vormen laat je terugkomen? Maar vooral: wat voor leuke ideeën kom je tegen en op welke manier kun je die structureren en verwerken. Overzicht houden 2.0.

hart-workshop

11.30u  Trouwjuwelen – armband

Trouwjuwelen hebben de rest van je leven een bijzondere betekenis. Toch zul je ze niet iedere dag dragen omdat ze vaak wat chiquer of groter zijn.
Vandaag ontwerp en maak je een eigen armband, subtiel en schitterend. Voor jezelf of voor iemand die een belangrijke rol heeft op je bruiloft. Op deze manier kun je je trouwjuweel en zijn herinneringen toch blijven dragen.

TIP 23. Geef je getuige of ceremoniemeester deze armband (of een ander kleinigheidje) wanneer je haar vraagt.  Een klein cadeautje zorgt ervoor dat jullie je dit bijzondere moment zullen blijven herinneren als je het later weer ziet.

hart-workshop

14.30u Geloften schrijven

TIP 12. Als je gaat voor een persoonlijke bruiloft, vergeet dan zeker niet extra aandacht aan je ceremonie te besteden.

In deze workshop krijg je uitleg over en ga je aan de slag met het schrijven van je eigen huwelijksgelofte. Inhoudelijk maar ook heel praktisch, hoe bereid je je voor op dit toch emotionele en spannende moment? Waarom zijn geloften écht een toegevoegde waarde? En wat zijn de alternatieven?

hart-demonstratie

14.00u Trouwjuwelen – de ringen

Misschien twijfelen jullie nog over wat voor trouwringen jullie zullen kiezen. Misschien weten jullie überhaupt nog niet óf jullie trouwringen willen.

Tijdens deze demonstratie zie je een goudsmid aan het werk met verschillende soorten en maten ringen en kun je al je vragen stellen over dat ene betekenisvolle juweel..

hart-doorlopende-activiteit

Mini-escape Room

Een leuke activiteit voor op jullie grote dag!

Kunnen jullie deze puzzel van ongeveer 10 minuten ontcijferen?
Met wie je ook op Van Harten bent, dit mysterie test hoe goed jullie op elkaar ingespeeld zijn. Even geen plannen maken maar ontspannen.. of juist niet?

hart-demonstratie

13.00u Ceremonie

Nu je je eigen bruiloft aan het plannen bent kijk je met hele andere ogen naar huwelijksceremonies.

Wil je jullie ceremonie anders dan ‘gewoon’ op het gemeentehuis? Helemaal persoonlijk op jullie toegespitst? Of met input van de familie? Wanneer je kiest voor een zelfstandig trouwambtenaar zijn de mogelijkheden (bijna) eindeloos.
Een klein voorbeeld zie je hier!

hart-demonstratie

Zang
SiLence

Simone en Lenneke brengen als duo SiLence een prachtige ode aan de liefde, met de meest uiteenlopende (liefdes)liedjes.

Kom luisteren en kijken naar de mogelijk tijdens je ceremonie of huwelijksfeest. 

Tussen de liedjes door is er natuurlijk ook de gelegenheid om de dames aan te spreken en je vragen te stellen.

hart-doorlopende-activiteit

Presentatie bruidsvisagie
en huidverzorging

Deze presentatie is doorlopend. Kom dus gerust op verschillende momenten langsgelopen of neem rustig de tijd om alles te bekijken.

Eveline laat je zien hoe het aanbrengen van bruidsmake-up in zijn werk gaat en wat er allemaal mogelijk is. Ook met betrekking tot huidverzorging.

Wat kun je zelf al doen om ook je huid te laten stralen op jouw grote dag?

hart-demonstratie

Mini liefdes-
reportage

Ferdi Fotografie heeft op Van Harten ruimte gemaakt voor 5(!) mini liefdesreportages.

Op deze manier kun je wennen aan het voor de camera staan, maak je kennis met Ferdi en zijn manier van werken én laat je alvast een prachtige foto van jullie samen maken voor bijvoorbeeld de huwelijksuitnodiging.

Wat het kost? Helemaal niets! Dus reserveer snel je plek, vol is vol.