Van Harten | Over ons
21569
page,page-id-21569,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.1,menu-animation-underline,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
11 SEPTEMBER 2016

Aan 11 september blijft toch altijd een stukje geschiedenis plakken.
Maar in 2016 gebeurde er iets heel moois op deze dag. Onder het genot van een potje thee en een taartje vierden we namelijk het ontstaan van: Van Harten.

In een cafeetje in Den Bosch bedachten wij Van Harten als een plaats voor inspiratie, mooie activiteiten en gesprekken voor geliefden, bruiden, getuigen en vrienden. Anders dan de gebruikelijke trouwbeurs wilden we jonge ondernemers de kans geven om zich te laten zien en horen. We wilden niet strooien met flyers en hebbedingetjes, maar met inspiratie, concrete tips en antwoorden op je vragen.

Jong

Zelf zijn wij (Renske en Babs) ook jonge ondernemers. En met liefde, geduld en creativiteit proberen we heel langzaam ons plekje te vinden in die grote trouwwereld.
Toen we eens om ons heen keken vonden we een fotograaf, patissier, visagiste.. stuk voor stuk jong en gedreven. Het moedigde ons aan om nog eens verder te kijken naar andere jonge ondernemers in de omgeving en we bedachten: wat nou als we hén een podium geven..?

Hebben we de ervaring van een doorgewinterde bruidsmodezaak of juwelier? Daar kunnen we kort over zijn, nee. Nog niet.
Maar kijk eens met ons mee naar wat we in al die jonge ondernemers zagen:

Enthousiasme, een frisse blik, doorzettingsvermogen, passie, creativiteit, de nieuwste kennis en.. de vaardigheden om snel nieuwe kennis te vinden en tot ons te nemen. Stuk voor stuk zijn we gedreven om het geluk dat we in ons werk vinden, te delen met toekomstige bruidsparen en iedere bruiloft nog mooier en persoonlijker te maken dan de vorige.

vanHarten_Fotos_30
ONTMOETEN OF ONT-MOETEN?

En toen was het zover. Op zondag 12 februari presenteerden wij de eerste editie van Van Harten.

Deze prachtige dag draaide om ontmoeting en gesprekken. Kopjes thee, fijne gesprekken. Bruidsparen, vriendinnen en (schoon)moeders vertelde over droombruiloften. De deelnemers vertelde over hun passie.

En samen werd er gebrainstormd over mogelijkheden en ideeën.
Samen dachten ze na over wat kán en mag, en niet over wat ‘moet’ of hoort.

En vanuit die geweldige dag en sfeer hebben we deze website omgezet tot een plaats waar je in contact kan komen met die jonge, creatieve professionals.

Laat dit een plek zijn van ontmoeten en ont-moeten. Dus kijk vooral eens rond, en voel je vrij om iedereen te benaderen. Wellicht kunnen ze iets voor je betekenen om jullie grote dag nog persoonlijker en mooier te maken.

Liefs,

Renske & Babs

vanHarten_Fotos_47

Babs Schuurmans
Zelfstandig trouwambtenaar

Blijf je verwonderen!

vanHarten_Fotos_45

Renske de Veld
Juweelontwerpster

We gaan de liefde vieren!